samtalefilosoffen

... en ledsager på tankens opdagelsesrejse

Græsvangen 171, 8381 Tilst

+45 25 88 40 34

marie@samtalefilosoffen.dk
 


Du er her: Om samtalerne > Det siger gæsterne

Det siger gæsterne

"Det var dejligt at få lov til at tænke!" (person som også går i terapi)

"Mange tak for en spændende samtale. Det var interessant at høre dine tanker. Jeg synes jeg har fået mere at tænke over efter denne samtale" (kunstner)

"Du er enormt god til at holde en samtale på sporet" (iværksætter)

"Du er skarp, du er hurtig, og du har instinkt" (iværksætter)

"Jeg er interesseret i nok en samtale, men jeg vil prøve at "omsætte" den første i min praktiske verden. Når det er gjort, vil jeg sandsynligvis booke dig igen. Jeg synes, at det var en fornuftig samtale. Jeg sagde en masse, men du hjalp mig fornuftigt hvor jeg gik i stå!" (lærer)

"Jeg er blevet klar over hvor vigtigt det er for mig at lægge min jobsøgning i faste rammer - at komme op om morgenen og væk hjemmefra. Jeg havde undervurderet hvor vigtigt det er at komme ud. Jeg vil hjem og insistere allerede nu på kort sigt, inden vores næste samtale" (jobsøgende)

"Jeg synes faktisk jeg er kommet videre med det - og jeg har fået nogle gode ord på som jeg måske også kan bruge i ansøgninger. Og det der med skepsis som en styrke ..." (jobsøgende)

"Egentlig bryder jeg mig ikke om samtale bare for samtalens skyld - jeg er meget løsningsorienteret. Men disse samtaler kan jo alligevel bruges til noget. Man ved bare ikke til at starte med hvor de fører hen" (jobsøgende)

"Tak for opgaven - gode spørgsmål - hvorfor har jeg ikke selv tænkt på at stille dem sådan? Disse samtaler hjælper altså" (jobsøgende)

Flere bekræfter at de store indsigter sjældent kommer med det samme, og at man som regel bør unde sig selv mindst to samtaler:

"Der går typisk et par dage efter samtalen hvor det begynder at falde på plads ..." (lærer)

Efter 2. samtale: "Sidste gang gik jeg ikke opløftet derfra. Men der har været nogle gennembrud i dag, og nogle ting er blevet klarere" (jobsøgende)

Efter 2. samtale: "Det har været meget mere fokuseret i dag ... ting falder på plads" (jobsøgende)