samtalefilosoffen

... en ledsager på tankens opdagelsesrejse

Græsvangen 171, 8381 Tilst

+45 25 88 40 34

marie@samtalefilosoffen.dk
 


Du er her: Om dig > Jobsøgende

Jobsøgende

Jobsøgning indebærer nogle vigtige og somme tider vanskelige valg, og der kan også være stærke følelser involveret. Somme tider kan man opleve at alt står åbent: Man ved ikke hvor man er henne om 1 måned, om 2 måneder, om 6 måneder. Det kan opleves som spændende, og man kan føle sig fri - men friheden kan også være svimlende. Hvor skal man vende sig hen - hvad skal man vælge? Når man samtidig mødes med afslag efter afslag, kan frihedsfølelsen let slå over i handlingslammelse og modløshed. Uanset hvor du befinder dig i dette spektrum, kan det være godt at have nogen at vende alle tankerne med. Det kan være at:

  • Du ikke rigtig brænder for noget bestemt og derfor har brug for hjælp til at tænke over hvilken slags jobs det giver mest mening for dig at søge.
  • Du føler at du ikke kommer nogen vegne, og har brug for at lægge en plan.
  • Du har svært ved at finde ud af hvordan du skal prioritere og bruge dine ressourcer - jobsøgning og privatliv flyder sammen, og det er ikke til at finde hoved og hale på alle projekterne.
  • Du er i tvivl om om det er en god idé at søge et bestemt job.
  • Du føler dig i ubalance og trænger til at finde mere ro med din situation.

I den filosofiske samtale tager vi os tid til at se på de specifikke udfordringer du står over for, og de spørgsmål du er optaget af, i et større perspektiv, så du får tænkt grundigt over hvad du dybest set ønsker af dit liv, og hvad der er vigtigt for dig i din jobsøgningsproces og dit fremtidige arbejdsliv.

Se også > Menneske.